ChargeCase | Over ons
367
page-template-default,page,page-id-367,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Meer informatie/maak een afspraak

Over Chargecase

Chargecase B.V. is in het jaar 2012 opgericht met als doel unieke en innovatieve oplossingen voor telecommunicatie te bieden.

 

Het dagelijks leven kenmerkt zich door een alsmaar toenemende en veelal onmisbare rol van mobiele communicatietechnologie. Deze, duidelijk zichtbare, trend geldt zowel voor het persoonlijk alsmede het zakelijk gebruik van mobiele communicatietechnologie. Evenredig aan deze ontwikkeling is de behoefte aan een opgeladen en daardoor functionerende mobiele telefoon zeer groot, waardoor men mobiel toch bereikbaar kan blijven.

 

Naar aanleiding van deze latente behoefte, heeft Chargecase B.V. de ontwikkeling gestart van de zogeheten Chargecase. De Chargecase geeft de gebruiker van een mobiele telefoon de mogelijkheid deze ook buitenshuis en in een veilige omgeving op te kunnen laden. Dit kan bijvoorbeeld plaatsvinden tijdens het winkelen, een bezoek aan de bioscoop, een etentje, het casino, het tanken, etc.